keskiviikko 21. syyskuuta 2016

The Big E State Fair

Meillä on keskiviikkopäivät nuoremman lapsen kanssa aina seikkailupäiviä, koska hänellä ei oo silloin koulua ja mä oon hänen kanssa ihan kahdestaan ja vastuussa 7-17, eli maksimi tuntimäärän. Noi on sen verran pitkiä päiviä, että yleensä on kiva ajaa johonkin vähän pidemmälle ja viettää päivä muualla kuin kotona.

Nyt ajettiin Springfieldiin, joka on noin 1,5h matkan päässä. Siellä oli tämmöinen state fair, joka on vuosittainen tapahtuma. En tiedä miten sitä kuvailisi, kun tapahtumassa yhdistyy huvipuisto, markkinat, eläinshow't ja vaikka mitä muuta :D 
Rattaiden kanssa siellä seikkailtiin ja koitin etsiä 3-vuotiaalle sopivaa ohjelmaa aivan järkyttävässä kuumuudessa! Pari edeltävää päivää on ollut jo vähän viileämpää ja jotenkin elättelin toiveita syksyn alkamisesta mutta ei, tänään taas mittarissa 35 astetta. Lopulta sitten löydettiin pikku tättärän ehdoton lemppari, eli ponit. Oli talutusratsastusta ja ponien silittelyä ynnä muuta ja siitä vähän matkan päästä bongattiin lisää eläimiä. Tuolla oli lapsille järjestetty petting zoo, missä sai silitellä poneja, aaseja, lampaita ja muita vähän tutumpia eläimiä. Siinä sitten yhtäkkiä totesin seisovani norsun vieressä, samalla kun edessä näkyy kameleita, kenguru ja apinoita. Lapset olivat tietty ihan innoissaan, mutta pakko myöntää että teki pahaa katsoa noita vähän eksoottisempia eläimiä niille täysin epätyypillisissä olosuhteissa ja vielä pieniin tiloihin ahdettuina. Possut, lampaat ja muut kotieläintiloilla asustelevat otukset oli tuolla mulle ihan fine, koska niillä oli ihan kunnon navettatilat, joten niitä ei oltu tuotu lajille epätyypillisiin olosuhteisiin. Yksinäinen norsu ja kenguru pienessä häkissä oli sitten eri tarina. En tämän takia menisi tuonne uudestaan, vaikka meillä muuten kiva päivä olikin. Mutta joo, nyt on sitten elämäni ensimmäiset norsut ja kengurut nähty. En kyllä olettanut näkeväni niitä tällä reissulla.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti