tiistai 20. syyskuuta 2016

City

Nyt ollaan pikkuhiljaa asettauduttu kaupunkielämään. Keittiöremppa on edelleen meneillään mutta sen pitäis valmistua tässä reilu viikon päästä luojan kiitos :D Alkaa mennä hermo kun koko alakerta on käytännössä työmaata… Keittiöstä on jo suurin osa pystyssä ja näyttää kyllä tosi kivalta ja me kaikki odotetaan jo kovasti sen valmistumista.

Viime päivinä oon hoitanut paljon käytännön asioita, mm. hankkinut sali- ja kirjastokortin. Kirjastokortin halusin lähinnä siksi, koska sillä saa paljon alennuksia eri museoihin yms Bostonissa, mikä on varmaan ihan kiva juttu sitten kun siellä alkaa käymään useammin. Siitä puheenollen Bostonin keskustassa tuli käytyä ensimmäistä kertaa, tosin vähän vahingossa. Lähdin nuoremman lapsen kanssa noutamaan keittiötasoja Bostonista, eikä tarkoitus ollut käydä siellä itse downtownissa vaan ns rajalla, teollisuusalueella missä ei ole oikeastaan mitään noiden parin liikkeen lisäksi. Kotimatkalla gps lakkasi yhtäkkiä toimimasta ja minähän sitten eksyin. Yritin katella teiden nimiä ja siellä hetken seikkailin kunnes totesin että jaa, tuossahan se Harvard on. Ensisilmäys Harvardiin tapahtui siis ajaessa, hätääntyneenä ja eksyneenä joten se oli aika nopeasti ohi :D En tiedä mikä ihmisiä vaivaa tuolla Cambridgessa ja Bostonin keskustassa, mutta ajotyyli on siellä jokseenkin erikoinen. Ne osat kaupungista on muutenkin tosi sokkeloisia, niin ihmiset sitten vielä sekoilee ja hönöilee siellä minkä kerkeää. Ensimmäinen ja viimeinen kerta kun menen autolla tuonne!




Tässä pari random kuvaa näistä lähikaduista
Lauantaina näin ruotsalaista au pair kaveria ja mentiin yhteen New Englandin suurimmista ostoskeskuksista. Toi ostari oli ihan järkyn iso, ja mä kun luulin että se meidän pieni tönö Tennesseessä oli iso… Otan joskus kameran mukaan ja parempia kuvia tuolta, nyt en napannut kuin puhelimella noista "koivuista" muutamat otokset. 
Shoppailtiin ja juteltiin siinä useampi tunti ja pakko vaan todeta miten onnellinen saan olla mun hyvästä host perheestä. Kaikilla ei oo valitettavasti osunut kohdalle niin hyvä match kuin mulla… Käytiin kans cheesecake factoryssa syömässä ehkä maailman parasta ruokaa! Super kallista mutta oli sen arvoista :)








Sunnuntaina oli mun ensimmäinen LCC meeting. Käytiin frozen yougurt kahvilassa LCC:n ja muiden alueen au pairien kanssa ja ekaa kertaa tapasin mun oman ryhmän muita au paireja. Oli kiva saada lisää kontakteja, koska ilman kaveripiiriä tää vuosi tulis olee aika rankka. 

Ensi viikolle on taas super paljon ohjelmaa ja viikonloppu kuluukin New Yorkissa. Siitä lisää seuraavassa postauksessa! Kameraa en oo pahemmin viime viikkoina jaksanut raahata mukana, joten suurin osa kuvista on puhelinlaatua ja kuvasaldo muutenkin köyhää. Välillä on vaan mukavampaa nauttia tapahtumista ilman, että ne täytyy tuijottaa kameran linssin läpi. 
Äsken ajelin auringonlaskua vasten kotiin (oon löytänyt auton radiosta bostonin ainoan country kanavan!!) ja aloin selaamaan Harvardin kurssikatalogia keväälle. Ihan hyvin mulla täällä menee. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti