keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Prudential Skywalk

Oon ollut tässä kuluneen viikon sen verran kipeänä, etten oo blogia jaksanut päivittää vaikka asiaakin olisi :D Ihmettelinkin koska saan lapsilta kaikki mahdolliset päiväkodin taudit ja nythän tämä sitten iski…

No anyway, pari postausta sitten mainitsin tutustuneeni toiseen suomalaiseen au pairiin tällä alueella. Mun hostäiti opettaa koulussa, jossa on pari suomalaista tai puoliksi suomalaista perhettä ja heidän kautta sain sitten erään toisenkin suomalaisen au pairin yhteystiedot! Meillä on vähän enemmän välimatkaa mutta keskustaan suunnilleen sama matka. Ollaan hänen kanssa nyt muutama kerta nähty ja käytiin yks viikonloppu kiertelemässä taas Bostonin keskustassa. Siellä on Prudential Skywalk niminen näköalatorni johon mun ehdotuksesta mentiin, sillä haluan kokeilla kaikki Bostonin turistijutut läpi!

Ylös asti päästiin ja eihän tota oikeen Nycin Top of The Rockiin voinut verrata, mutta kivat näkymät kuitenkin ja hyvin näkyi aikalailla koko Bostonin alue.






Käytiin myös katsastamassa Boston Public Library joka on sisältä aika hulppea. Tuli ihan joku tylypahka mieleen kaikista lukusaleista ja muista mitä siellä oli! Pitää joskus mennä ottamaan sieltä parempia kuvia - nyt en tajunnut ottaa kuin muutaman puhelimella. 
Käveltiin sitten downtowniin päin ja Boston Common puistoon katsastamaan jouluvalot. Täällä on keskustassa päin välimatkat yllättävän lyhyitä ja vaikka 4 metropysäkin välin kävelee aika nopeaan. Ja taas tuli hämmästeltyä Bostonin arkkitehtuuria… Vanhat kauniit rakennukset joiden keskellä pönöttää yksinäinen pilvenpiirtäjä :D













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti