sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Harvard University

Mulle selvisi viime viikonloppuna, että täällä alueella on toinenkin suomalainen au pair! Luulin että oon ainoa ja mun LCC oli kans samaa mieltä, joten oli tosi kiva yllätys. Vaihdossa ollessa huomasin, että vaikka on kiva tutustua muihin ihmisiin ympäri maailmaa niin kyllä se on kiva, kun on joku muukin Suomesta. Jännä juttu vielä, että meidän hostlapset on samassa koulussa ja oltiin siellä jo törmätty useamman kerran ennen kuin tajuttiin molempien olevan au paireja :D

Käytiin sitten viime sunnuntaina Bostonissa pyörähtämässä. Tarkoituksena oli aluksi löytää Fenuil Hall torialue, joka kuitenkin jäi yritykseksi. Kumpikaan meistä ei ollut ihan pro kartanlukija, eikä puhelimen navigaattorista ottanut mitään selvää.. Tyydyttiin sitten hakemaan lounasta Boston Public Marketista, jonka jälkeen suunnattiin junalla Harvardiin.








Tämä oli molemmille ensimmäinen kerta Harvardissa, joten sekin oli vähän suunnistamista ja osa rakennuksista jäi vielä näkemättä. Käveltiin Harvard Yard läpi ja katseltiin siinä lähimmät rakennukset. Tuntui niin oudolta olla ivy league koulun kampuksella… En malta odottaa tammikuuta, jolloin aloitan psykologian kurssit siellä.
Haluaisin joku päivä käydä katsastamassa myös Harvardin Business Schoolin, mutta onneksi tässä on aikaa! Välillä tuntuu että yritän kiirehtiä kamalasti asioita aina yhdelle viikonlopulle ja ostaa koko ajan lisää tavaraa ja matkamuistoja, kun pitäisi muistaa että tässä on vielä 10 kuukautta jäljellä.
























Huomenna maanantaina juhlitaankin sitten Halloweenia, josta teen erikseen myöhemmin postausta. Perjantaina suuntaan viikonlopuksi Tennesseehen juhlimaan hostsiskon synttäreitä ja muutenkin moikkaamaan kaikkia siellä, joten kiva viikko tulossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti