torstai 13. lokakuuta 2016

Boston Downtown

Sain vihdoin aikaiseksi hankittua kausikortin junaan, niin tulee reissaaminen vähän halvemmaksi. Junamatka täältä ihan Bostonin keskustaan on n. 25min riippuen vähän millä pysäkillä jää pois. Keskustassa on sitten kaikki ihan kävelymatkan päässä. Yksittäinen lippu on 2,70 dollaria, joten ei mitään kovin kallista Suomeen verrattuna mutta kyllä tuo kausikortti kannattaa olla.

Viime viikonloppuna kävin keskustassa pyörimässä yhden Itävaltalaisen au pairin ja parin hänen kaverin kanssa. Tän itävaltalaisen kanssa ollaan jo aika läheisiä ja meillä klikkaa hyvin, eikä asuta kuin 7 minuutin päässä toisistamme! Hän on täällä jo toista vuotta, joten oon saanut paljon hyviä neuvoja ja muutenkin on ihan kiva että on joku, kuka tietää miten kaikki täällä toimii.

Sää sattui olemaan tosi sumuinen ja harmaa, niin kuvista ei oikein meinannut tulla mitään, mutta tykkään kyllä Bostonista tosi paljon! En oikeen tiedä miten tätä kaupunkia kuvailisin - ei ole mikään suurkaupunki mutta todella vilkas ja tiheään rakennettu. Keskusta on aika jännä, kun siellä on paljon vanhaa kaunista rakennusta ja sitten muutama pilvenpiirtäjä seassa. Löytyy myös yksi maailman top 10 rumimpiin rakennuksiin äänestetty tönö, en nyt muista mikä se oli nimeltään mutta olihan se aika onneton näky. Bostonin satamasta tykkään tosi paljon, samaten city gardenista. Nyt tulevana viikonloppuna olisi tarkoitus mennä katsastamaan Harvard.

Bostonin keskustassa on kaikki aika kallista verrattuna näihin lähiöihin tai muihin osavaltioihin. Etelässä on monet jutut lähes puolet halvempaa, mikä on yllättänyt kovasti. Paljon on suunnitelmia, mutta rahaa pitäisi yrittää säästää…
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti