sunnuntai 20. marraskuuta 2016

100 days

Keskiviikkona tuli täyteen 100 päivää täällä. Aika on mennyt tosi nopeasti! Yhtäkkiä aina huomaa, että nyt onkin taas perjantai ja viikot vaan vierii eteenpäin. Tähän mennessä kaikki on sujunut hyvin ja oon sopeutunut Bostoniin nopeammin kuin kuvittelin. Arki rullaa sujuvasti ja nuorempi lapsi sanoi mulle viime viikolla ensimmäistä kertaa I love you, mitä pidän henkilökohtaisena saavutuksena!
Nyt lähiaikoina on tiedossa kaikkea kivaa, mm. thanksgiving, joululoma Tennesseessä ja uusi vuosi kuluu mitä todennäköisimmin New Yorkissa. Pian huomaankin, että on jo tammikuu...

Kävin viime viikonloppuna kiertelemässä Bostonin keskustassa paikoissa, joissa en ollut vielä käynyt. Shoppailin Primarkissa, löysin Bostonin baletin ja oopperatalon, sekä pyörähdin Chinatownissa. Tykkään kyllä Bostonin keskustasta joka kerta siellä käydessä aina enemmän ja enemmän. Todella historiallinen kaupunki ja paljon nähtävää, joten suosittelen ehdottomasti jokaiselle jos joskus tulee mahdollisuus matkustaa tänne päin maailmaa. Arkkitehtuuri on myös aika jännää, kun on sekaisin uutta ja vanhaa rakennusta.


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti